Direct afspraak maken?

  023 - 561 80 70

  Main menu

  Tarieven van de tandarts in Hoofddorp

  De tarieven van de tandarts wordt door overheid vastgesteld en deze kunt u hier vinden. Voor vragen over onze behandelingen of de tarieven kunt u contact opnemen met onze praktijk. Bel 023-561 80 70 of stuur een e-mail naar info@tandartsspaarne.nl.

  Tarieven tandtechniek:

  De tandtechniek worden deels in onze praktijk gemaakt en deels buiten de praktijk bij een tandtechnische laboratorium Elysee. De tarieven van deze laboratorium kunt u hier vinden: Elysee.

  Digitaal Factureren

  Uw factuur komt voortaan via e-mail

  In onze praktijk hebben wij het versturen en innen van nota´s uitbesteed aan Infomedics. Daardoor houden we meer tijd over voor u en andere patiënten.

  Infomedics verstuurt haar nota’s voortaan digitaal. Dat is efficiënter en het is ook nog eens veel beter voor het milieu. In plaats van een factuur per post ontvangt u een e-mail met een betaallink. In die e-mail staan ook een factuurnummer en eventueel een inlogcode. Als u met die gegevens inlogt op Infomedics.nl kunt u uw factuur inzien en betalen. U kunt betalen via iDeal, via automatische incasso of via internetbankieren. Als u bent ingelogd op Infomedics.nl kunt u digitaal factureren ook uitzetten als u liever een factuur per post ontvangt. Ontvangt u nog geen digitale factuur maar wilt u dat wel graag? Geef dan uw e-mailadres door aan onze praktijk. Wij zorgen dan dat u voortaan uw factuur via dat emailadres ontvangt.

  Hebt u vragen? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen op Infomedics.nl. Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u ook contact opnemen met de Servicedesk van Infomedics via 036 – 2031 900.

  Tandartsenpraktijk Spaarne

  Waddenweg 309
  2134 XL Hoofddorp

  Contact
  0235 61 8070
  info@tandartsspaarne.nl
  www.tpspaarne.nl

  Afspraak
  balie@tandartsspaarne.nl

  × Direct afspraak maken?